Henrik Petersen

Daglig leder

Henrik er grundlægger, ejer og daglig leder og har arbejdet i branchen i 10 år, heraf de seneste seks år med vin og spiritus. Som dedikeret delikatessenørd arbejder han utrætteligt på at realisere sin vision om Europas største netværk af delikatessebutikker.

Hfp@smagpaadet.dk
Winie Grøn

Kundeansvarlig

Winie har mange facetter. Inden hun landede i telemarketing i 2007 var hun omkring jobs som teknisk tegnerassistent, landmålerassistent og i turistbranchen. Winie favner derfor bredt, og hun ved alt om god kundeservice.

Wg@smagpaadet.dk
Jacob Nielsen

Marketingsansvarlig

Som uddannet i finans og efter at have arbejdet med reklamer på medier i fem år ved Jacob nøjagtigt, hvad der skal til, når budskabet om de lækre delikatesser skal ud over rampen.

Jb@Smagpaadet.dk
Kim Jensen

Økonomi Ansvarlig

Som uddannet revisor har Kim helt styr på tallene. Han i de seneste år arbejdet i et stort, dansk revisorfirma, og samtidig formår han at holde styr på vores daglige økonomi og bogføring.

Kj@smagpaadet.dk
Lasse Petersen

Netværks Ansvarlig

Lasse er en af de mest engagerede personer i Danmark og modtog i 2016 Kulturministerens Idrætspris for sit arbejde med frivillige. Lasse har helt styr på alt vedrørende opbygning, udbygning og vedligeholdelse af netværk.

Lp@smagpadet.com

Om Os

Vi er et sammentømret team af passionerede og kompetente medarbejdere, der alle lægger stor vægt på samarbejde og god kundeservice. Fordi vi er et lille team, hjælper vi hinanden på kryds og tværs, og alle kender hinandens sagsområde. Ingen er alene på vores hold.

Vores mål er at gøre eksklusive delikatesser tilgængelige for alle. Vi har skabt et netværk baseret på professionelle forhandlere, der tilbyder lækre gourmetprodukter og –oplevelser over hele landet. Vi sætter en ære i at finde de bedste forhandlere af delikatesser fra ind- og udland. Vi importerer ikke selv delikatesserne, men støtter de hårdtarbejdende og kvalitetsbevidste importører, som bruger tid og kræfter på at undersøge udenlandske markeder for at lokalisere de bedste specialiteter.

På det interaktive kort kan du se kommende events, hvor du kan stifte bekendtskab med spændende specialiteter. Vi holder events i hele landet, hvor vi præsenterer dig for de produkter, som vi selv bedst kan lide. Vi har specialister i følgende kategorier:

  • Vin (rød- og hvidvin samt portvin)
  • Champagne og mousserende vine
  • Slik (bolcher, chokolade, flødeboller og lakrids)
  • Kaffe
  • Spiritus
  • Ægte caviar
  • Slagter varer
  • Kager

Hvis I vil holde en smagning, så kontakt os. Udover vore specialister har vi et væld af samarbejdspartnere, som vi kan trække på. Uanset om det er en polterabend, en firma- eller foreningsbegivenhed, kan vi lave et spændende arrangement til en fornuftig pris.