Forhandlerside

Vores mål er at gøre eksklusive delikatesser tilgængelige for et bredt publikum. Vi vil ganske enkelt være det største netværk inden for delikatessebutikker i hele Europa. På vores hjemmeside og sociale medier finder kvalitetsbevidste kunder et righoldigt udvalg af udsøgte specialiteter, der forhandles af nogle af de bedste forhandlere i Danmark.

Et stærkt netværk

Vi importerer ikke selv varerne fra udlandet, da vi ønsker at støtte de hårdtarbejdende og kvalitetsbevidste importører, som bruger tid og kræfter på at undersøge udenlandske markeder for at lokalisere de bedste specialiteter. Som Danmarks mest seriøse delikatessenetværk sætter vi en ære i udelukkende at udvælge og fremme de bedste vin- og gourmetbutikker i landet. Vi tror på, at der altid vil være et marked for gode og ærlige kvalitetsvarer, der promoveres med kærlighed og passion af dedikerede forhandlere. Derfor gør vi også en ekstra indsats for at støtte forhandlerne i vores netværk med redigering af hjemmeside, økonomi, markedsføringsmateriale, salgskurser og meget mere.

Effektiv kontakt mellem forhandler og forbruger

Formidling mellem forhandler og forbruger via vores hjemmeside sker på en effektiv og omkostningsbevidst måde. Vi kan i modsætning til f.eks. avisannoncer og radioreklamer garantere dig 100.000 unikke besøgende på netværkets hjemmeside på årsbasis. Det er alle besøgende, som har interesse i og derfor aktivt har søgt efter specialiteter, gourmetoplevelser og eksklusive delikatesser. Vi gør det enkelt for forbrugerne at finde netop de forhandlere, som kan tilbyde den type specialiteter eller events, som de er interesseret i. Vi gøre det enkelt for forhandlerne at komme i kontakt med forbrugere, som aktivt viser interesse for spændende gourmetprodukter.

Jo flere, jo bedre

Jo flere forhandlere af høj kvalitet i netværket, jo mere interessant bliver det for forbrugeren. Et besøg på smagpådet.dk henleder forbrugerens opmærksomhed på produkter, som forbrugeren ikke kendte eller ikke havde tænkt på på forhånd. Events og andre tiltag skaber interesse og styrker netværkets relevans og rækkevidde. Vi støtter vore forhandlere, så vi i fællesskab kan realisere vores mål, nemlig at gøre eksklusive delikatesser tilgængelige for et bredt publikum.

image-smag